Testimonials - decryptonieuwsbrief

Een degelijk
en veilig
rendement
Een degelijk
en veilig
rendement
Ga naar de inhoud
Wat schrijven onze lezers zoal? Nou…

Wanneer we niemand minder dan Didi Taihuttu, Mister Bitcoin himself en zijn Bitcoin Familie als lezer hebben… Dat zegt wel wat over de inhoud van Decryptonieuwsbrief? Zijn we best fier op, en kijk, dit schrijft Didi ons:

´Bedankt voor alle support en content die je altijd maar weer creëert en ik wens jou en het team een top uiteinde en een waanzinnig 2023 met alle gezondheid, geluk en een Shitload aan Bitcoins!!´


We hebben ook mindere crypto Goden onder ons publiek, maar we houden van hen allemaal:

Beste Joost
Verdorie ik ben sterk onder de indruk van al het fundamentele nieuws dat iedere dag uit ome Joost zijn mouw komt! Top en nog eens top. Het is omzeggens iedere dag zo inspirerend, dat ik er paf van sta.
Ik wens je een fijn weekend en een gezond en gelukkig Nieuwjaar tezamen met een BTC die langzaam maar zeker opstijgt naar nieuwe hogere gebieden.
Mg A

Beste Joost,
Ik  betaal graag (een beetje) voor een kwaliteitsvolle nieuwsbrief en met  de nodige humor gebracht. Proficiat. Ik blijf je volgen.
Patrick De Bouw, CIC Commercial Investment Company

Beste Joost,
Complimenten inzake uw berichtgeving en schrijfstijl: helder, duidelijk en onpartijdig. Crypto is niet meer weg te denken en de tijd zal leren, welke positie deze uiteindelijk zal gaat innemen. Het oude geld en zijn systemen hebben de langste tijd gehad! Pluk de dag en haar Crypto.
G.G.

Erg leuke en informatieve nieuwsbrief waarin vaak relevante informatie staat. Je brengt het leuk! Bedankt daarvoor!
Groeten Y

Dag Ome Joost (als ik u zo mag noemen), Wat een prachtig stukje leesvoer tovert u weer op mijn digitale schermpje. Ik kijk er iedere keer weer naar uit om de nieuwsbrief te lezen. Zou ik zo brutaal mogen zijn om aan u te vragen wat uw gedachten zijn over "Arweave"? Ik hoor en lees daar de laatste paar dagen steeds meer over. Uiteraard vraag ik geen advies, maar uw ongezouten mening. (wink, wink)
Met vriendelijke groet, A.W.


Neem nu ook het abonnement op Decryptonieuwsbrief!

Weet u wat? Probeer hem eens uit, twee weken. Kijk zelf wat U ervan vindt. Of u hem ook 59,95€ per jaar (Aanbieding van nu tot eind 2024) waard acht. Is het niets voor u, laat het weten en we storten uw geld terug!

Twee weken gratis lezen, weten, genieten, da´s tien keer de Decryptonieuwsbrief in uw elektronische brievenbus. Daarna kiest u. Houden... hoeft u niets te doen, of geld terug, dan mailt u ons even uiterlijk 14 kalenderdagen na de start van het abonnement. Geen gedoe of aandringen achteraf, geen spam, wij verkopen nooit adressen door. Niemand die u lastig valt als het toch niets voor u is.

Wie nu al nieuwsgierig, geïntrigeerd, overtuigd is, kan meteen overschrijven, 59,95€ voor de rest van 2024! Geen automatische verlenging, geen kredietkaart op te geven, gewoon een overschrijving doen naar:

Pro Gain BV
Iban: NL87ABNA0571043135
BIC: ABNANL2A
BTW: NL8208.89.234B01
Sint-Oedenrodeseweg 41  
5681 PH  BEST, Nederland
www.beursbox.nl
Zet uw naam en emailadres erbij als vermelding, en heeft u geen @ dan maar: at

Cryptomunten worden uiteraard aanvaard, mail daarvoor even naar Ome Joost op joostvandecryptonieuwsbrief@gmail.com.

Terug naar de inhoud